Sebastien

Een artikel van Sebastien, toegevoegd op 07 juli 2019 1 min. lezing

Juli was druk bezig met de deelname van het Grand Roissy Tourist Office (OTGR) aan grote MICE-operaties.

Na de Eductour van mei nam de OTGR deel aan de MICE Trends Workshop, die op 2 juli in Dock B in Pantin werd gehouden. Het evenement, georganiseerd door CDT93, CDT94 en CRT, bracht evenementenbureaus en bedrijven uit Parijs samen die op zoek zijn naar bestemmingen en diensten voor de organisatie van evenementen.

Het kantoor nam ook deel aan de Benelux Roadshow van 1 tot 3 juli. De operatie werd georganiseerd door ATOUT France in de steden Amsterdam, Brussel en Luxemburg. Bij deze gelegenheid presenteerde de OTGR aan de organisatoren van deze landen alle voordelen en structuren van beschikbare evenementen op het grondgebied van Grand Roissy, waarmee werd aangetoond dat het grondgebied niet alleen gemakkelijk toegankelijk is, maar ook heeft ook moderne kamers, groene ruimtes en een grote culturele diversiteit.