caroline

Een artikel van caroline, toegevoegd op 13 februari 2020 3 min. lezing

Op 6 februari organiseerde het VVV-kantoor van Grand Roissy een nabewerking in Now Coworking, gelegen in het beroemde Palais de la Bourse, in het hypercentrum van Lille.

Het doel was om hoteliers uit de regio Grand Roissy, met vergaderplanners en evenementenbureaus in Lille, samen te brengen om het bestemmingsaanbod van Grand Roissy en zijn mogelijkheden voor het organiseren van seminars en bedrijfsevenementen te presenteren.

De deelnemers werden vanaf 18 uur ontvangen rond een welkomstcocktail, vóór het begin van een lange periode van discussie, zodat iedereen elkaar kon leren kennen.

De deelnemende hoteliers uit Roissy namen de tijd om hun aanbiedingen voor het organiseren van bedrijfsevenementen te presenteren, toen onze gasten uit Lille hun behoeften en verwachtingen bespraken.

Het VVV-kantoor van Grand Roissy (fort de sa Video en zijn bestemmingsbrochure) nam vervolgens een paar minuten om de bestemming Grand Roissy te presenteren: een atypisch gebied, begiftigd met een breed scala aan recreatieve aanbiedingen. Een verandering van omgeving, de bestemming heeft zowel internationale golfbanen, sportcursussen en een bewaard cultureel erfgoed, allemaal in een hyper-verbonden ruimte, dicht bij de Benelux en op slechts een uur van Lille.

Bovendien biedt het VVV-kantoor van Grand Roissy sinds 2019 zijn groepsservice aan om bedrijven te ondersteunen bij de organisatie van hun evenementen.

Aan het einde van deze toch al drukke avond konden de deelnemers tot 22:30 uur informeler rond een cocktailreceptie wisselen.

© David Morganti
© David Morganti

Onze deelnemers vertelden ons over een succesvol afterwork. De ongeveer twintig topkopers in Lille hebben een gevarieerd en origineel aanbod ontdekt, met ontvangstplaatsen die geschikt zijn voor evenementen van elke omvang. Verschillende van hen hebben ons hun verliefdheid toevertrouwd op deze bestemming waar natuurlijke ruimtes worden bewaard. Het groeps- en vrijetijdsaanbod was ook zeer aantrekkelijk, aangevuld met de aankondiging van de opening van de Golf International de Roissy in 2020. Dankzij deze dynamische en vriendelijke uitwisselingen konden Lille-reismanagers zichzelf projecteren op deze onbekende maar atypische bestemming .

De OT-teams willen de deelnemers uit Lille en de 6 hotels in Grand Roissy hartelijk bedanken die ervoor hebben gekozen ons te volgen in deze nieuwe actie om de bestemming te promoten: Manoir de Gressy, Novotel Roissy Convention, Hyatt Regency, Crowne Plaza , Pentahotel en Courtyard by Marriott.

Met dank aan Now Coworking Lille (Now-coworking.com/coworking-lille) voor zijn welkom in zijn prachtige pand.