caroline

Een artikel van caroline, toegevoegd op 14 februari 2020 2 min. lezing

Het VVV-kantoor van Grand Roissy publiceert zijn professionele kalender voor het jaar 2020, die zal plaatsvinden in de tentoonstellingscentra Paris Nord Villepinte en Le Bourget, twee sites beheerd door Viparis.

17 van de 21 salons zijn uitsluitend B2B. De andere vier zijn gericht op het grote publiek (de Japan Expo, The Leisure Vehicle Show, Automedon - de oude voertuigen laten zien en de paardenshow).

Het welkomstpakket wordt vernieuwd op grote beurzen, op initiatief van Viparis, het tentoonstellingscomité van Parijs, het regionaal toeristisch comité en Aéroports de Paris, om professionele bezoekers te ondersteunen in hun reizen tussen hun plaats van aankomst en het beursterrein waar de evenementen plaatsvinden.

Bovendien is de JEC World-tentoonstelling de enige die wordt opgezet pendelt tussen de Grand Roissy-hotels en het expositiecentrum Paris Nord Villepinte, gratis voor zijn bezoekers. Het VVV-kantoor Grand Roissy ondersteunt dit initiatief dit jaar opnieuw door kakemonos in hotels in te zetten om de ervaring van deelnemers aan de beurs te vergemakkelijken.

Tot slot moeten dit jaar enkele nieuwigheden worden opgemerkt: de SITL (Internationale Transport- en Logistiekweek) keert dit jaar terug naar de site Paris Nord Villepinte. SIMA (de Internationale Tentoonstelling van oplossingen en technologieën voor efficiënte en duurzame landbouw) verandert van datum en vindt plaats van 8 tot 12 november 2020. De Salon des Maires van Île-de-France wordt dit jaar georganiseerd op 3 en 4 juni, ook in Nord Villepinte, Parijs.

Aarzel niet om dit document regelmatig te raadplegen om de laatste updates te volgen: Beurskalender 2020 - Paris Nord Villepinte en Le Bourget

Vind ook op onze website fact sheets, lounge voor lounge.