caroline

Een artikel van caroline, toegevoegd op 14 februari 2020 2 min. lezing

Het VVV-kantoor van Grand Roissy publiceert zijn professionele kalender voor het jaar 2020, die zal plaatsvinden in de tentoonstellingscentra Paris Nord Villepinte en Le Bourget, twee sites beheerd door Viparis.

17 van de 21 salons zijn uitsluitend B2B. De andere vier zijn gericht op het grote publiek (de Japan Expo, The Leisure Vehicle Show, Automedon - de oude voertuigen laten zien en de paardenshow).

Het welkomstpakket wordt vernieuwd op grote beurzen, op initiatief van Viparis, het tentoonstellingscomité van Parijs, het regionaal toeristisch comité en Aéroports de Paris, om professionele bezoekers te ondersteunen in hun reizen tussen hun plaats van aankomst en het beursterrein waar de evenementen plaatsvinden.

Bovendien is de JEC World-tentoonstelling de enige die wordt opgezet pendelt tussen de Grand Roissy-hotels en het expositiecentrum Paris Nord Villepinte, gratis voor zijn bezoekers. Het VVV-kantoor Grand Roissy ondersteunt dit initiatief dit jaar opnieuw door kakemonos in hotels in te zetten om de ervaring van deelnemers aan de beurs te vergemakkelijken.

Enfin, quelques nouveautés sont à noter cette année : le SITL (Semaine Internationale du Transport et de la Logistique), revient cette année sur le site de Paris Nord Villepinte. Le SIMA (le Salon international des solutions et technologies pour une agriculture performante et durable) change de date et se tiendra du 8 au 12 novembre 2020. Le Salon des Maires d’Île-de-France, lui, sera accueilli cette année les 3 et 4 juin, également à Paris Nord Villepinte.

Aarzel niet om dit document regelmatig te raadplegen om de laatste updates te volgen: Beurskalender 2020 - Paris Nord Villepinte en Le Bourget

Vind ook op onze website fact sheets, lounge voor lounge.