Thierry

Een artikel van Thierry, toegevoegd op 23 juli 2020 1 min. lezing

De Comexposium Group, het bedrijf dat de Internationale voedselbeurs, kondigt het uitstel aan van de SIAL Paris 2020-editie die oorspronkelijk gepland was voor dit najaar, van 15 tot 19 oktober 2022.

Het hele SIAL Paris-team is zeer sterk betrokken gebleven bij het ondersteunen van bedrijven en het bieden van deze langverwachte export-springplank voor herstel. Om een ​​dergelijk internationaal evenement tijdens deze pandemieperiode mogelijk te maken, had SIAL initiatieven opgevoerd om zowel individuele als collectieve veiligheid en de kwaliteit van zakelijke en inspiratie-uitwisselingen te waarborgen:

  • Opstelling van een strikt gezondheidscharter
  • Individuele en collectieve transportmiddelen versterken
  • Hybridisatie van het evenement met een digitale SIAL waardoor iedereen kan deelnemen aan het evenement
  • Vermenigvuldiging van wereldwijde studies (XTC, Kantar, Gira, Make.Org ...) om te delen met onze gemeenschappen en de voedseltransitie te ondersteunen

De laatste ontwikkelingen in de wereldsituatie en de onzekerheden die deze met zich meebrengen, hebben de resultaten van de openbare raadpleging van de afgelopen dagen echter aanzienlijk veranderd, waarmee nu een zeer brede wens tot uiting wordt gebracht.