caroline

Een artikel van caroline, toegevoegd op 07 september 2020 2 min. lezing

Heb je een paar dagen na de start van het schooljaar al nostalgisch naar je vakantie?

Geen paniek ! Voor een vlotte terugkeer naar school, Écouen heeft zojuist haar culturele programma voor het seizoen 2020/2021 onthuld. Evenals het programma van Europese Open Monumentendagen, 19 en 20 september.

Of het nu gaat om liveshows, kinderverhalen, magie, conferenties, workshops of zelfs concerten… Écouen's back-to-school culturele programma is eclectisch en gericht op het hele gezin.

Voor de Europese Open Monumentendagen vertrouwt Écouen op tentoonstellingen, conferenties, maar ook rondleidingen: een echte reis door de tijd om de regio te ontdekken ten tijde van de Renaissance of de 19e, toen de stad een trefpunt was voor schilders .

Vanwege de sanitaire context heeft de gemeente Écouen ervoor gekozen om buitenactiviteiten te begunstigen, in overeenstemming met het gezondheidsprotocol.

Hydroalcoholische gel, verplicht dragen van een masker, beperkte maat en tellen bij de ingang, aangepaste circulatie ... als het strikte protocol niet voldoende is om de veiligheid van iedereen te garanderen, sluit burgemeester Catherine Delprat annuleringen niet geval per geval uit.

Klik hier om het persbericht van de stad Écouen over de lancering van het culturele seizoen te lezen.

Ontdek hier het volledige programma van de Europese Open Monumentendagen in Écouen.