Een artikel van Chloé, toegevoegd op 23 november 2021 2 min. lezing

Op donderdag 18 november ging onze business tourism manager Tariana Carvalho naar de Assistant Plus afterwork. Dit evenement vond plaats om Marriott Lyon Cité Internationale ****.

Het Marriott Lyon Cité Internationale, een referentie in Lyon voor onvergetelijke evenementen, geniet een unieke locatie. Het kijkt uit over het Tête d'Or-park en de Rhône en biedt een uitzonderlijk uitzicht. Het hotel is een echt zakencentrum en biedt maar liefst 2 m² aan flexibele evenementenruimtes. Daarnaast is er een restaurant, een terras, een bar en een fitnesscentrum.

Het is in deze aangename omgeving dat Tariana van de gelegenheid gebruik maakte om de Grote Roissy met de managementassistenten van Lyon. Zo kon ze vertellen over de rijkdom aan activiteiten die te ontdekken zijn in onze 5 gemeenten (business, lifestyle, cultuur en natuur) die aan de poorten van deParijs Roissy CDG luchthaven.

Het concept van Assistent Plus

Elk jaar komen Assistant (e) Plus en zijn partners naar Parijs en de regio voor momenten van uitwisseling, delen en gezelligheid. Afterworks zijn dan ook uitsluitend bestemd voor executive assistants, officemanagers en happiness officers in post. Deze zijn gratis dankzij de partners en uitzonderlijke plaatsen die deze evenementen organiseren. De gewenste doelstellingen zijn het opbouwen van een professioneel netwerk, het ontmoeten van uw collega's en het ontdekken van oplossingen voor het dagelijks leven in een warme sfeer.

De volgende Assistant Plus-workshop vindt plaats op 14 december in Parijs. Lees meer over Assistante Plus-evenementen door te klikken op ici.