Een artikel van Laetitia, toegevoegd op 20 september 2022 2 min. lezing

Parijs CDG Alliantie (of City of Trades Grand Roissy-Le Bourget) organiseert een rekruteringsochtend voor de beroepen van luchthaven. Tot ziens op 23 september en 11 oktober 2022 van 9 tot 12 uur in Tremblay-en-France.

Luchthavenbanen werven aan

Le de baan van een luchthavenbeveiliger is zeer gewild. " Ze waren 6 op ChArles De Gaulle eind 2019. Eind 5 zijn er nog maar 400 over. Een daling van 2021% “, legde Maximilien Dubois, de coördinator van CDG Alliance studies, half juni uit aan het Journal Le Parisien.

Aarzel dus niet om te komen, vrijdag 23 september vanaf 9u; om u te informeren over carrières en opleidingen op de luchthaven. Klik hier om je nu in te schrijven!

Recrutement métiers de l'aéroport

Een paar woorden over de Cité des Métiers Grand Roissy-Le Bourget

De Cité des Métiers heeft als doel: informeren het publiek over handel, opleiding en werkgelegenheid. Of, advies geven op het creëren van activiteit, ondersteunende systemen of zelfs mobiliteit. Paris CDG Alliance brengt publieke en private actoren samen; van het grondgebied van Paris-CDG en zijn omgeving. Hun doel is om ontwerp en experimenteer met nieuwe oplossingen voor werkgelegenheid en vaardigheden om te ontwikkelen en te promoten dit gebied.

Roissy Pays de France nodigt u uit om deel te nemen aan de werkgelegenheids- en zakenweek

La urban community biedt haar inwoners van 3 tot 6 oktober een programma van ontmoetingen, workshops, bedrijfsbezoeken en jobdates aan. Deze evenementen zullen plaatsvinden in Villeparisis.

Tussen workshop over zelfvertrouwen om je potentieel te activeren; workshop “minuten CV”; bedrijfsbezoeken; workshop "banen ontdekken in virtual reality" en baandating; u kunt profiteren van advies, contacten en training om uw toekomstige baan te krijgen. Klik hier voor het volledige programma.

Semaine de l'emploi - recrutement Roissy
Werkweek in Villeparisis