Een artikel van Tariana, toegevoegd op 30 september 2022 1 min. lezing

een halve dag bezoeken en entertainment om de nieuwe apparatuur te presenteren die is ingehuldigd op de Grote Roissy de laatste twee jaar. De educttour vindt plaats op 17 november van 11 tot 20 uur​ Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. De prioriteit zal worden gegeven aan professionals die zijn geregistreerd in onze e-learning. Om te registreren, klik gewoon hier.

In samenwerking met de André Citroën Conservatorium, organiseert het VVV-kantoor van Grand Roissy in november een leerreis om de nieuwe kenmerken van de regio te presenteren. Vertrekkend vanuit Parijs, begint het programma met een lunch wat een gelegenheid zal zijn om u kennis te laten maken met Grand Roissy; gevolgd door een vrijetijds besteding. Vervolgens zullen we bezoeken deux hotels van het gebied ingehuldigd in 2020 en 2021. De dag wordt afgesloten met een rondleiding door het André Citroën Conservatorium ; en een cocktail met Grand Roissy-partners.

Wil je meedoen? Schrijf je direct in op de site www.grandroissy-elearning.fr.

U heeft een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met onze business tourism manager: Tariana CARVALHO; per email tcarvalho@ville-roissy95.fr of per telefoon Tel +33 (0)1 34 29 43 40.