Een artikel van Chloé, toegevoegd op 10 januari 2023 1 min. lezing

Luchthavens in Parijs hebben mensen nodig om de veiligheid van reizigers te waarborgen. Safesquare, de Franse leider op het gebied van luchthavenbeveiliging, gevestigd in Ile-de-France, zoekt 500 mensen in Orly, Roissy en Le Bourget. Sterker nog, er wordt training aangeboden aan geïnteresseerden!

Deze banen zijn voor 80% van de CDI, verzekert het bedrijf. " We nemen mensen aan omdat we na de gezondheidscrisis seizoensarbeiders zijn kwijtgeraakt, die nu andere dingen doen, zoals in logistieke activiteiten “, verzekert Julien François. “De luchthaven is minder aantrekkelijk dan vroeger en spontaan denken we niet per se aan luchthavenbeveiliging, ook al kunnen veel mensen dat beamen! « 

De gewenste eigenschappen zijn nieuwsgierigheid en de wens om voor anderen te zorgen. " Daarna zetten we je op de passagiers als je extravert bent, of liever in ingecheckte bagage werkt“. Kunnen mensen met een lichamelijke beperking werk voor schermen en beeldanalyse Bijvoorbeeld. De werving is gestart, en inschrijving voor training ook.