Een artikel van Chloé, toegevoegd op 10 januari 2023 2 min. lezing

Kom van 19 tot 23 januari bijeen in het expositiecentrum Paris Nord Villepinte. Je zult inderdaad de 1ste show van deze back to school kunnen vinden: de Maison&Objet show.

Le Maison&Objet show brengt spelers uit de wereld van het huis samen twee keer per jaar, in januari en september. Voor vijf dagen, kleine uitgeverijen en grote merken presenteren hun nieuwe producten aan professionals in de sector. Het doel is om de decoratieve toon voor de komende maanden te zetten.

Maison&Objet Parijs wel 5 dagen ervaring unieke multidimensionale omgeving 2 lifestylemerken, makers, talenten, animaties en diensten en 6 maanden onbeperkt toegang tot Maison&Objet Academy, traditioneel gereserveerd voor abonnees.

Op de januari-editie staat het thema Take Care! zal op duizend-en-een manieren worden belichaamd, onderbroken door het aanbod van de exposanten en het entertainment van de show. Of het nu gaat om de scenografie van de Ontwerper van het Jaar, de scenario's van de curatieruimtes Wat is er nieuw? of de rustzones van het park,… de editie van januari 2023 zal in het teken staan ​​van een collectief bewustzijn. 

Praktische informatie

  • Locatie: Expositiecentrum Paris Nord Villepinte, ZAC Paris Nord 2, 93420 Villepinte
  • Data: donderdag 19 januari t/m maandag 23 januari
  • Openingsuren: Elke dag van 9u30 tot 19u – Maandag: sluiting om 18u.