Een artikel van Chloé, toegevoegd op 12 januari 2023 1 min. lezing

In januari bieden de hotels van Grand Roissy u opnieuw aanbiedingen en evenementen om het jaar 2023 goed te beginnen, met name op de vakbeurs Maison&Objet.

Wil je al het Kitchen & Bar nieuws volgen, klik dan hier !

Vergeet ook niet deel te nemen aan de verschillende evenementen van de maand, op 19 januari op het popcornfeest en op 26 januari voor een "droge donderdag" met proeverij van alcoholvrije cocktails.

  • het hotel Oceanië Parijs Roissy CDG nodigt u uit om zijn nieuwe menu te ontdekken dat uw gastronomische smaakpapillen zal bevredigen. Meest ? Ter gelegenheid van de vakbeurs Maison&Objet is het restaurant van 20 tot 22 januari elke avond open van 19 tot 23 uur. Wacht niet langer met boeken!
  • Eindelijk, bij Millenium Hotel Parijs CDG, ontmoeten elkaar in de bar Jules Verne op donderdag 19 januari van 18 tot 23 uur voor een uitzonderlijke avond. Tijdens de "First Round Party" kun je je heupen wiebelen op de klanken van salsa, RnB, reggaeton en afrobeat voorgesteld door DJ Nico!