Een artikel van Chloé, toegevoegd op 16 januari 2023 2 min. lezing

Het online magazine ZigZag, dé site voor nieuwsgierige Parijzenaars die Parijs buiten de gebaande paden willen ontdekken, heeft het over Luzarches! Ontdek het advies van het tijdschrift om een ​​onvergetelijke winter door te brengen in deze verborgen schat van Val-d'Oise.

Kom en ontdek de overblijfselen van Luzarches deze winter profiteren van een onverwachte ontdekking aan de poorten van Parijs. Ontdek hoe het tijdschrift ZigZag jouw vakantie naar Luzarches omschrijft: "Je zult moeite hebben om rond Luzarches te gaan sinds een twintig lange wandelingen in de gemeente worden onderzocht. U kunt bijvoorbeeld op verkenning gaan in het bosmassief van Coye-la-Forêt, aan de rand van het bos van Chantilly, waar verschillende ruïnes van een prachtige oude abdij verborgen zijn. En natuurlijk mag u tussen de gehuchten en de vijvers het weelderige niet missen Abdij van Royaumont gesticht door Saint-Louis, waar je zelfs kunt verblijven als een echte cisterciënzermonnik uit die tijd! »

Ontdek Luzarches op een leuke manier

Om de mooiste wandelpaden in Luzarches te ontdekken, biedt het VVV-kantoor verschillende lussen aan die u kunt raadplegen hier. Vind alle nodige informatie en geniet zonder vertraging van uw wandeling!

Wil je ontdekken Luzarches op een speelse manier met het gezin? Download de applicatie Paris Region Adventures onmiddellijk. Je wordt tijdens je zoektocht vergezeld door personages die de geschiedenis van de stad Luzarches hebben getekend, die je onvermoede schatten laten ontdekken en je in staat stellen het einde van je zoektocht te bereiken.