Een artikel van Tariana, toegevoegd op 24 januari 2023 2 min. lezing

De beste manier om een ​​gebied goed te leren kennen, is door het te bezoeken! Dit wetende, het VVV-kantoor van Grand Roissy organiseert in 2023 famtours met 4 verschillende thema's:

Château d'Écouen en Nationaal Museum van de Renaissance
  1. Le Grote Roissy als bestemming van congressen en verenigingsbijeenkomsten, door vertegenwoordigers uit te nodigen van wetenschappelijke genootschappen in de regio Parijs
  2. Grote Roissy voor bijeenkomsten tot 50 deelnemers, met als hoofddoel directieassistenten uit te nodigen die vaak kamers aanvragen om vergaderingen voor bedrijven te organiseren, om de bruikbaarheid van Roissy voor dit type evenement.
  3. Greater Roissy gastvrij seminars tot 200 deelnemers, door vertegenwoordigers van evenementenbureaus en bedrijven in IDF uit te nodigen om het aanbod van te ontdekken kamers en activiteiten van teambuilding.
  4. Grand Roissy en zijn aanbod van groene seminars, door het aanbod van uitrusting en diensten te presenteren in ruimtes die de link met de natuur en/of de inzet voor verantwoord toerisme mogelijk maken.
    Voorrang zal worden gegeven aan deelnemers die zijn ingeschreven in de Grand Roissy e-learning en aan bedrijven die al een kamerreserveringsaanvraag hebben georganiseerd of hebben lopen via ons VVV-kantoor.
    Interesse in deelname? Beperkte inschrijvingen rechtstreeks bij onze zakelijk toerismemanager Tariana Carvalho – tcarvalho@ville-roissy95.fr .
Presentatie van Grand Roissy