Een artikel van Tariana, toegevoegd op 24 januari 2023 2 min. lezing

In december 2022, onze service “ zakelijk Tourisme werd door het Paris Sud Cardiovascular Institute gevraagd om te helpen bij het vinden van een vergaderruimte. Na het aanvragen van een eerste commercieel voorstel van de hotels van de Grote Roissy, werd er een voorselectie gemaakt door de klant en organiseerden we een ochtend van scoutingbezoeken volgens de ruimtes die hen interesseerden. Het evenement vond plaats in deInnside by Melia Parijs Charles de Gaulle Airport de 16 afgelopen januari.
Hier is de getuigenis van Anne Schwoob, de uitvoerend assistent die de organisatie van de bijeenkomst coördineerde:

« Directiesecretaresse binnen SA Angio (interventionele cardiologie), ik moest een vergadering organiseren voor onze artsen met deelnemers uit Brussel, Spanje, Italië, enz… Op zoek naar een kamer in de gebouwen van Roissy luchthaven op de internetzoekmachine kwam ik het VVV-kantoor van Roissy tegen.

Tariana's aanwezigheid was buitengewoon nuttig bij mijn onderzoek; ze was attent op onze behoeften en reageerde snel op alle vragen en verzoeken die we nodig hadden.

De locatie was ideaal, goed bereikbaar en voorzien van alle nodige voorzieningen, de kamer zelf was ruim, licht en goed uitgerust, wat het doktersoverleg zeer productief maakte.

Over het algemeen was deze ontmoetingsdag een groot succes en ik kan het VVV-kantoor van Roissy alleen maar bedanken voor hun kostbare hulp bij de voorbereiding en uitvoering van deze dag. Ik beveel hun service ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvolle ontmoetingsplaats in Roissy.« 

Anne Schwoob – Paris Sud Cardiovasculair Instituut

Bent u ook op zoek naar een ruimte of een idee om een ​​vergadering of seminarie te organiseren? Neem contact op met ons team!
Tariana Carvalho – manager zakelijk toerisme, tcarvalho@ville-roissy95.fr / 01 34 29 43 40.