Een artikel van Chloe L, toegevoegd op 15 maart 2023 3 min. lezing

Met meer dan 55 miljoen maaltijden die elk jaar aan boord van het vliegtuig worden uitgedeeld, Air France heeft er een erezaak van gemaakt om maaltijden te serveren die de Franse gastronomie promoten. De luchtvaartmaatschappij vernieuwt regelmatig haar aanbod, zowel aan boord als in haar privélounges. En ter gelegenheid van Bocuse d'Or 2023, Air France, de officiële partner, onthulde zijn nieuwe uitzonderlijke brigade.

De nieuwe partnerchefs van Air France

Air France verbindt zich ertoe om op alle vluchten die vanuit Parijs vertrekken 100% Frans vlees, gevogelte, zuivelproducten en eieren aan te bieden, evenals vis uit duurzame visserij. Alle warme gerechten zijn voorzien van het Nutri-Score A of B label. En er is niets beters om deze toewijding letterlijk waar te maken dan gerenommeerde chef-koks!

Dit jaar komt Air France in de gelederen 5 nieuwe bazen : Amandine Chaignot, Mauro Colagreco, Thierry Marx, Angelo Musa en Olivier Perret. Deze mededeling is gedaan ter gelegenheid van Bocuse d'Or 2023 die werd gehouden van 19 tot 23 januari. Deze chef-koks voegen zich bij de uitzonderlijke brigade van 17 Franse talenten. Door met hen samen te werken, wil Air France de Franse uitmuntendheid over de hele wereld promoten en zichzelf laten gelden als ambassadeur van de gastronomie.

Waar vind je deze uitzonderlijke chef-koks?

Deze 17 chefs volgen elkaar op La Première en Business cabines en in luchthavenlounges. Air France is de enige luchtvaartmaatschappij die samenwerkt met zoveel gerenommeerde chef-koks om uitzonderlijke gerechten aan haar reizigers aan te bieden. Air France zal menu's aanbieden die exclusief voor het bedrijf zijn ondertekend door de Franse sterrenchefs Arnaud Lallement, Régis Marcon, Anne-Sophie Pic, Emmanuel Renaut en Michel Roth.

In de exclusieve La Première-suites vind je de creaties van MOF-banketbakkers Philippe Urraca en Angelo Musa. Wat de langeafstandsvluchten betreft, zullen de driesterrenchef Julien Royer, evenals Jofrane Daily en Olivier Perret u adembenemende gerechten aanbieden. Wat middellangeafstandsvluchten betreft, zullen MOF en Bocuse d'Or-patissier François Adamski het hele jaar door lunches en diners aanbieden voor Business-klassen. Tot slot kunt u de geneugten van chefs Alain Ducasse, François Adamski en Amandine Chaignot proeven in de salons van hetLuchthaven Parijs Charles de Gaulle, en gerechten van Guy Martin en Philippe Urraca in de salons van Parijs Orly.